BOLU / GÖYNÜK - Ali Ericek Ortaokulu

Ali Ericek Ortaokulu

Dedeler Köyü /GöynükBOLU
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır. Cumhuriyet Ortaokulu uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla sosyal, kültürel ve bilimsel aktivitelerde bölgede ışık ülkemizde örnek bir okul olmak için vardır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı TEOG yerleştirme sonuçlarında 24 öğrencimizden 2 tanesi fen lisesi,4 tanesi sosyal bilimler lisesi gibi çok iyi liselere yerleşirken diğer öğrencilerimizden de çoğu Göynük merkez ve Bolu,Sakarya gibi çevre illerderki iyi liselere yerleşmiştir.
Derslik :7<
Öğretim Şekli :Taşımalı Eğitim
Kalorifer
ADSL (4 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Öğretmenlerimizin çoğu Dedeler köyünde kalmakla beraber bazı öğretmenlerimiz de Göynük merkezden özel araçlarıyla gelip gitmektedirler.
Öğretmen servisi yoktur.
Yerleşim Yeri
Köy merkezi ortalama 1000 nüfusu olan Dedeler köyü tipik bir köyden farklı olarak köy içerisinde bulunan Erpiliç işletmesinin etkisiyle gelişmiştir. Köyde birkaç tane kaloriferli daire, market ve benzin istasyonu mevcuttur.
Göynük Merkez Uzaklığı : 18 km Bolu Merkez Uzaklığı : 100 km
Taban-Tavan Puan Bilgileri