BOLU / GÖYNÜK - Ali Ericek Ortaokulu

Ali Ericek Ortaokulu

Dedeler Köyü /GöynükBOLU
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.Ali Ericek Ortaokulu uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla sosyal, kültürel ve bilimsel aktivitelerde bölgede ışık ülkemizde örnek bir okul olmak için vardır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
2017-2018 eğitim-öğretim yılında mezunlarımızdan 1 öğrencimiz fen lisesi,2 öğrencimiz sosyal bilimler lisesi diğer öğrencilerimiz yakın anadolu ve meslek liselerine kayıt olmuştur.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Kalorifer
ADSL (4 Mbit)
0 - Yok
Ulaşım
Öğretmenlerimizin çoğu Göynük´te kalmaktadır.Bazı öğretmenlerimiz de köyde ikamet etmektedir.
Servis Bilgisi
Okulumuza 12 köyden taşıma yoluyla öğrenci gelmektedir.Öğretmenlerimiz kendi özel araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri
Köy merkezi ortalama 1000 nüfusu olan Dedeler köyü tipik bir köyden farklı olarak köy içerisinde bulunan Erpiliç işletmesinin etkisiyle gelişmiştir. Köyde kaloriferli daire, market ve benzin istasyonu mevcuttur.
Göynük Merkez Uzaklığı : 18 km;Bolu Merkez Uzaklığı : 100 km
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu
2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN; 1 Öğrencimiz Fen Lisesine 2 Öğrencimiz de Sosyal Bilimler Lisesine yerleşmiştir.
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%40
Sportif Etkinlikler
2016-2017 okullar arası ilçe voleybol turnuvasında ilçe birinciliği kazanmıştır.
Bilimsel Etkinlikler
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Okulumuz 19 projeyle Göynük´te ilk defa bir köy okulu olarak TUBİTAK projelerine başarıyla katılım sağlamıştır.
Proje Çalışmaları